Warmtepomp

Warmtepomp: duurzaam en kostenbesparend

Met een warmtepomp heeft u een bijzonder duurzame en kostenbesparende manier om uw woning en uw tapwater te verwarmen. Een warmtepomp vervangt uw cv-ketel en haalt warmte uit de lucht of uit de bodem. Er zijn ook hybride warmtepompen die met uw cv-ketel samenwerken. Wilt u weten welke warmtepomp het beste geschikt is voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of advies op maat. We zijn 24/7 beschikbaar om u advies te geven en/of om een warmtepomp bij u te komen installeren.

Goed voor het milieu en de portemonnee

Een warmtepomp is goed voor zowel het milieu als voor de portemonnee. Doordat een warmtepomp gebruik maakt van hernieuwbare bronnen zoals zon en de aarde, wordt er minder gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen. Dit kost u ook direct minder energie ten opzichte van conventionele verwarmingssystemen. Het enige wat het kost is een klein beetje elektriciteit. U verdient uw investering dus vast en zeker snel terug. Uiteindelijk kan een warmtepomp net zoveel warmte genereren als een traditionele cv-ketel.

Afspraak maken voor cv-storing

Comfortabel en makkelijk in onderhoud

Het prettige van de warmtepomp is dat deze voor een comfortabele en constante temperatuur kan zorgen. Daarnaast kan een warmtepomp tijdens de hete dagen van het jaar ook gebruikt worden om uw woning juist te koelen. U heeft met een warmtepomp dus verwarming en airconditioning in één. In tegenstelling tot een cv-ketel, is een warmtepomp daarnaast nagenoeg onderhoudsvrij. De regelmatige kostbare controles van uw cv-ketel behoren hiermee dus tot het verleden. Met een warmtepomp is er dus een aanzienlijk lagere kans op storingen en defecten.

Warmtediensten

Voordelen onze warmtepompen

Onze warmtepompen kunnen in diverse soorten gebouwen en panden geïnstalleerd worden. U laat het installeren van uw warmtepomp dan ook met een gerust hart aan onze professionals over. Daarnaast bent u met ons als partner verzekerd van de volgende fijne voordelen:

  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Heldere afspraken
  • Vriendelijk team
  • Vakkundig personeel

Neem contact op

Bent u op zoek naar een warmtepomp? Wilt u weten welke soort warmtepomp het beste is voor uw woning? Neem dan contact op met Warmtediensten. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 06 – 82851384 en 023 – 2026344. U bereikt ons per mail op info@warmtediensten.nl. We helpen u graag verder met het kiezen en installeren van uw warmtepomp.