Loodgieter

Spoed loodgieter

Als u met spoed een loodgieter nodig heeft, biedt Warmtediensten de oplossing voor al uw rioolproblemen. Als loodgieter zijn we al jaren expert in het oplossen van verschillende rioleringsproblemen. Welk rioolprobleem u dan ook heeft, verstoppingen of lekkages, onze loodgieter staat klaar om u te helpen. Is er sprake van spoed? Dan sturen we een van onze loodgieters direct uw kant op, ongeacht het tijdstip. We zijn namelijk 24/7 bereikbaar. Lees verder hoe we u kunnen helpen of neem contact met ons op.

Verstoppingen verhelpen

Loopt de kraan of de doucheafvoer niet meer goed door? Merkt u een vieze rioollucht in huis? Dan is er waarschijnlijk sprake van een ontstopping. Of er nu sprake is van een verstopte keukenafvoer, een verstopt toilet of een verstopt doucheputje: verstoppingen zijn altijd vervelend en ze komen altijd ongelegen. Warmtediensten staat bij elk soort verstoppingsprobleem met een loodgieter voor u klaar. Naast de standaard installatiewerkzaamheden en herstelwerkzaamheden, doen we ook een preventieve werkzaamheden. Dat is voor u wel zo prettig voor de toekomst. Dus als u, met spoed, een loodgieter nodig heeft, neemt u direct contact met ons op.

Warmtediensten

Lekkages voorkomen

Naast het met spoed verhelpen van verstoppingen, doen we als loodgieter ook aan onderhoud van uw afvoeren en leidingen. Door dit regelmatig door een loodgieter te laten doen, voorkomt u lekkages door bijvoorbeeld slijtage of beschadigingen. Dit bespaart u een boel waterschade en daarmee een boel kosten. Des te sneller een lekkage door ons wordt gerepareerd, des te kleiner de kans is dat er blijvende waterschade optreedt. Dus of u nu met spoed een lekkage of een verstopping wilt laten repareren, onze loodgieter staat voor u klaar.

Onze (spoed) loodgieter | Voordelen

Als u met spoed een loodgieter nodig heeft, dient deze zo snel mogelijk bij u op de stoep te staan. Met een loodgieter van Warmtediensten bent u daarvan verzekerd. Bij ons rekent u op de volgende fijne voordelen:

    • 24/7 bereikbaar
    • Snelle service
    • Heldere afspraken
    • Vriendelijk team
    • Vakkundig personeel
Warmtediensten

Contact met Warmtediensten

Heeft u met spoed een loodgieter nodig om bijvoorbeeld een verstopping te verhelpen? Neem dan contact op met Warmtediensten. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 06 – 82851384 en 023 – 2026344. U bereikt ons per mail op info@warmtediensten.nl. We zijn altijd snel ter plaatse om u te helpen!