Lekdetectie

Lekdetectie | Warmtediensten

Heeft u last van een lekkage? Is het alleen niet helemaal duidelijk waar deze lekkage vandaan komt? Dan staat Warmtediensten voor u klaar met uiterst exacte lekdetectie! Door middel van lekdetectie met onze gespecialiseerde apparatuur, weet u bijzonder snel waar het lek zit. Lees snel verder hoe we u met lekdetectie helpen of neem gerust contact met ons op voor een afspraak: we zijn 24/7 bereikbaar.

Wanneer lekdetectie?

Zodra er vocht- en schimmelplekken ontstaan in uw muren en/of plafonds, u last heeft van afbladderende verf of loslatend behang, betekent dat dat er ergens water in uw muur, plafond of vloer terecht komt. In dat geval is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een van onze professionals inhuurt voor lekdetectie. Onze loodgieter brengt het lek niet alleen exact in kaart maar verhelpt het probleem in de meeste gevallen ook meteen om onnodige extra schade te voorkomen. Wel zo fijn toch?

Warmtediensten

Onze lekdetectie

Met een lekdetectie door onze experts hoeft u niet bang te zijn voor hak en sloopwerk. Door middel van een infraroodcamera zien we exact waar een lek zit. In veel gevallen wordt een dergelijk onderzoek vergoed door de opstalverzekering. Als dit het geval is bij u dan krijgt u na de lekdetectie van ons een rapportage in PDF-vorm als bewijs voor de verzekering van de lekdetectie en de oorzaak van het probleem. Dat bespaart u een boel onnodig gedoe.

Warmtediensten

Voordelen lekdetectie | Warmtediensten

Heeft u een lek in uw plafond, muur of vloer maar weet u niet waar? Eén van onze experts staat in mum van tijd bij u op de stoep om uw lek op te sporen. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de volgende voordelen:

    • 24/7 bereikbaar
    • Snelle service
    • Heldere afspraken
    • Vriendelijk team
    • Vakkundig personeel

Contact met Warmtediensten

Wilt u snel een lekdetectie laten doen om een lek op te sporen en ernstige schade aan uw huis te voorkomen? Kies dan voor de lekdetectie service van Warmtediensten. Met onze experts rekent u op een snelle service en een vakkundig opgestelde rapportage voor de verzekering achteraf. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 06 – 82851384 en 023 – 2026344. U bereikt ons per mail op info@warmtediensten.nl. We zijn altijd snel ter plaatse om u te helpen!