Lekdetectie Haarlem

Lekdetectie Haarlem | Warmtediensten

Heeft u in uw woning in Haarlem ergens een lek, maar weet u niet exact waar deze lekkage zich bevindt? Dan staat Warmtediensten voor u klaar met de meest geavanceerde lekdetectie! Door middel van onze gespecialiseerde apparatuur, brengen we bijzonder snel en nauwkeurig in kaart waar het lek zich in uw huis bevindt. Lees snel verder hoe we u in Haarlem met lekdetectie van dienst zijn of neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Maakt u zich geen zorgen om de tijd: we staan 24/7 voor u klaar.

Snelle lekdetectie in Haarlem

Zodra er vocht- en schimmelplekken ontstaan in uw muren en/of uw plafonds. Of wanneer u last begint te krijgen van afbladderende verf of loslatend behang, wijst dat op water dat in uw muur, plafond of vloer terecht komt. In dat geval is het erg belangrijk dat u zo spoedig mogelijk een van onze professionals inschakelt voor lekdetectie. Onze loodgieter brengt het lek niet alleen exact in kaart maar repareert, indien mogelijk, het lek ook nog eens ter plekke. Dat scheelt u weer een boel kopzorgen in Haarlem

Contact opnemen

Neem direct contact op met Warmtediensten. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar, voor spoed bel via 06 – 82851384 en voor vragen en advies 023 – 2026344. Of vul een formulier in via de onderstaande button

Lekdetectie Haarlem

Lekdetectie door Warmtediensten

Met een lekdetectie van onze getrainde experts hoeft u in Haarlem niet te vrezen voor hak en sloopwerk. Door middel van een infraroodcamera zien we namelijk exact waar een lek zich bevindt. In de meeste situaties wordt een dergelijk onderzoek vergoed door de opstalverzekering. U krijgt dan na de lekdetectie van ons een rapportage in PDF-vorm als bewijs voor de verzekering van de lekdetectie en de oorzaak van het probleem.

Lekkage Haarlem

Voordelen lekdetectie Haarlem

Heeft u redenen om aan te nemen dat er in uw woning in Haarlem ergens een lekkage is? Kunt u echter niet zien waar het lek zit? Eén van onze professionals is snel bij u ter plaatse om het lek met geavanceerde lekdetectie op te sporen. Daarbij bent u verzekerd van de volgende voordelen:

    • 24/7 bereikbaar
    • Snelle service
    • Heldere afspraken
    • Vriendelijk team
    • Vakkundig personeel

Contact met Warmtediensten

Wilt u in Haarlem met spoed een lekdetectie laten doen om een lek op te sporen en ernstige schade aan uw huis te voorkomen? Kies dan voor de lekdetectie service van Warmtediensten. Met onze professionals rekent u op een snelle service en een vakkundig opgestelde rapportage voor de verzekering achteraf. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 06 – 82851384 en 023 – 2026344. U bereikt ons per mail op info@warmtediensten.nl. We staan snel bij u op de stoep in Haarlem om u van dienst te zijn.