Lekdetectie Amsterdam

Lekdetectie Amsterdam – Warmtediensten

Heeft u in Amsterdam last van een lekkage, maar is het niet helemaal duidelijk waar deze lekkage vandaan komt? Dan staat Warmtediensten voor u klaar met uiterst exacte lekdetectie! Door middel van lekdetectie met onze gespecialiseerde apparatuur, weet u bijzonder snel waar uw lek zich bevindt. Lees snel verder hoe we u in Amsterdam met lekdetectie helpen of neem gerust contact met ons op voor een afspraak: we zijn 24/7 bereikbaar.

Wanneer lekdetectie in Amsterdam?

Wanneer er vocht- en schimmelplekken ontstaan in uw muren en/of uw plafonds. Of wanneer u last heeft van afbladderende verf of loslatend behang, betekent dat er ergens water in uw muur, plafond of vloer terecht komt. In die situatie is het essentieel dat u zo snel mogelijk een van onze experts inhuurt voor lekdetectie. Onze loodgieter brengt het lek niet alleen nauwkeurig in kaart maar repareert, indien mogelijk, het lek ook nog eens meteen. Zo kunt u snel weer opgelucht ademhalen in Amsterdam.

Contact opnemen

Neem direct contact op met Warmtediensten. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar, voor spoed bel via 06 – 82851384 en voor vragen en advies 023 – 2026344. Of vul een formulier in via de onderstaande button

Lekdetectie Amsterdam

Onze lekdetectie

Met een lekdetectie door onze professionals hoeft u in Amsterdam niet bang te zijn voor hak en sloopwerk. Door middel van een infraroodcamera zien we namelijk precies waar een lek zich bevindt. In de meeste gevallen wordt een dergelijk onderzoek vergoed door de opstalverzekering. U krijgt dan na de lekdetectie van ons een rapportage in PDF-vorm als bewijs voor de verzekering van de lekdetectie en de oorzaak van het probleem. Dat scheelt u in Amsterdam weer een hoop vervelend gedoe.

Lekkage Amsterdam

Voordelen lekdetectie Amsterdam

Vermoedt u een lekkage bij u thuis in Amsterdam, maar weet u niet waar het lek zit? Onze professional staat binnen no-time bij u voor de deur met geavanceerde lekdetectie. Daarbij krijgt u van ons de volgende voordelen:

    • 24/7 bereikbaar
    • Snelle service
    • Heldere afspraken
    • Vriendelijk team
    • Vakkundig personeel

Contact met Warmtediensten

Wilt u in Amsterdam snel een lekdetectie laten doen om een lek op te sporen en ernstige schade aan uw woning te voorkomen? Kies dan voor de lekdetectie service van Warmtediensten. Met onze professionals rekent u op een snelle service en een vakkundig opgestelde rapportage voor de verzekering achteraf. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 06 – 82851384 en 023 – 2026344. U bereikt ons per mail op info@warmtediensten.nl. We staan snel bij u voor de deur in Amsterdam om u te helpen.