Lekdetectie Amstelveen

Warmtediensten: lekdetectie Amstelveen

Heeft u bij u thuis in Amstelveen last van een lekkage, maar weet u niet waar deze lekkage zich bevindt? Huur dan de professionals van Warmtediensten in voor een exacte en geavanceerde lekdetectie! Met onze zeer moderne apparatuur en professionele vakmensen, brengen we precies in kaart waar het lek bij u thuis zit. Lees snel verder hoe we u in Amstelveen met lekdetectie helpen of maak een afspraak. We zijn 24/7 bereikbaar.

Warmtediensten detecteert en repareert

Merkt u bij u thuis in Amstelveen vocht- en schimmelplekken in uw muren en/of uw plafonds? Is er (ook) sprake van afbladderende verf of loslatend behang? Dan komt er helaas water in uw muur, plafond of vloer terecht. In die situatie is het belangrijk dat u zo spoedig mogelijk een van onze vaklieden inhuurt voor lekdetectie. Onze experts brengen het lek niet alleen heel precies in kaart maar repareren het, wanneer mogelijk, ook nog eens ter plekke.

Contact opnemen

Neem direct contact op met Warmtediensten. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar, voor spoed bel via 06 – 82851384 en voor vragen en advies 023 – 2026344. Of vul een formulier in via de onderstaande button

Lekdetectie Amstelveen

Lekdetectie met rapportage

Bent u bang dat er bij een lekdetectie hak- en sloopwerk komt kijken? Dat hoeft gelukkig niet! Door in Amstelveen voor onze diensten te kiezen, rekent u op lekdetectie door middel van onze moderne infraroodcamera. Hiermee brengen we bijzonder nauwkeurig in beeld waar de lekkage zich precies bevindt. Dit onderzoek wordt bijna altijd vergoed door uw opstalverzekering. Na de lekdetectie ontvangt u van ons een rapportage in PDF-vorm als bewijs voor de verzekering van de lekdetectie en de oorzaak van het probleem.

Lekkage Amstelveen

Voordelen van onze lekdetectie

Is er bij u thuis in Amstelveen sprake van een lekkage, maar weet u niet waar deze zich bevindt? Onze professionals komen graag bij u langs om het lek door middel van moderne lekdetectie op te sporen. Daarbij rekent u op de volgende voordelen:

    • 24/7 bereikbaar
    • Snelle service
    • Heldere afspraken
    • Vriendelijk team
    • Vakkundig personeel

Contact met Warmtediensten

Heeft u thuis in Amstelveen ergens een lekkage die snel gerepareerd moet worden om blijvende waterschade te voorkomen? Kies dan vandaag nog voor de lekdetectie van Wamtediensten. Met onze experts rekent u op een snelle service en een vakkundig opgestelde rapportage voor de verzekering achteraf. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 06 – 82851384 en 023 – 2026344. U bereikt ons per mail op info@warmtediensten.nl. Onze professionals zijn snel bij u in Amstelveen op locatie om u te helpen.