CV-ketel installatie

Met een vertrouwd gevoel uw cv-ketel installeren?

Wilt u uw cv-ketel laten installeren en wilt u dit doen met een vertrouwd gevoel? Dan bent u bij Warmte Diensten aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie van uw cv-ketel. Wij begrijpen dat u wilt kunnen vertrouwen op uw verwarmingssysteem en daarom werken wij alleen met hoogwaardige materialen en betrouwbare merken. Bovendien bieden wij deskundig advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste cv-installatie voor uw huis. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende service en garantie op onze werkzaamheden. Kies daarom voor Warmte Diensten voor een betrouwbare en professionele installatie van uw cv-ketel, zodat u met een gerust hart kunt genieten van een warm en comfortabel huis.

Contact opnemen

Neem direct contact op met Warmtediensten. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar, voor spoed bel via 06 – 82851384 en voor vragen en advies 023 – 2026344. Of vul een formulier in via de onderstaande button

Nieuwe cv ketel installatie monteur op locatie

CO gecertificeerd

Bij Warmte Diensten vinden wij het belangrijk dat onze monteurs over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om uw gastoestellen vakkundig en veilig te installeren en onderhouden. Daarom zijn wij trots om te kunnen vermelden dat al onze monteurs hun CO-certificering hebben behaald.

Met deze certificering tonen onze monteurs aan dat zij beschikken over de nodige kennis van en ervaring met het installeren en onderhouden van gastoestellen. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat al onze monteurs over deze certificering beschikken en dat zij deze kennis voortdurend op peil houden.

U kunt er dus op vertrouwen dat wanneer u een monteur van Warmte Diensten in huis haalt, u te maken heeft met een professional die zijn vak verstaat en beschikt over de benodigde certificeringen en kennis om uw gastoestel op een veilige en vakkundige manier te installeren en te onderhouden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Laat vandaag nog uw nieuwe cv-ketel installeren

Bij Warmte Diensten begrijpen we als geen ander dat het installeren van een nieuwe cv-ketel een belangrijke klus is. Daarom zijn we erg flexibel als het gaat om het maken van afspraken voor de installatie van een nieuwe cv-ketel.

We begrijpen ook dat het installeren van een nieuwe cv-ketel soms op korte termijn moet gebeuren, bijvoorbeeld bij een storing of wanneer u gaat verhuizen. Bij Warmte Diensten doen we er alles aan om aan uw wensen te voldoen en u te voorzien van de beste service. Onze flexibiliteit in het maken van afspraken is hier een goed voorbeeld van.

Een van de redenen waarom we zo flexibel zijn, is omdat onze monteurs all-round worden opgeleid. Hierdoor kunnen ze snel schakelen tussen verschillende soorten klussen en zijn ze in staat om efficiënt en snel te werken. Dit betekent dat we in de meeste gevallen dezelfde dag nog een nieuwe cv-ketel kunnen installeren.

CV ketel installatie

Garantie op uw cv-ketel installatie

Bij Warmte Diensten vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze service en dat zij erop kunnen vertrouwen dat hun nieuwe cv-ketel optimaal functioneert. Daarom bieden we bij de installatie van een nieuwe cv-ketel standaard 5 jaar garantie op onderdelen en 5 jaar vrijblijvende service.

Dit betekent dat de klant gedurende de eerste 5 jaar na de installatie van de nieuwe cv-ketel geen voorrijkosten, arbeidsloon of kosten voor onderdelen hoeft te betalen in geval van een storing. Wij staan dan direct voor u klaar om het probleem op te lossen, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Zo kunt u altijd rekenen op onze uitstekende service en heeft u gedurende de eerste 5 jaar na installatie geen omkijken naar eventuele reparatiekosten.

Wij hechten veel waarde aan transparantie en heldere afspraken. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op duidelijke garantie- en servicevoorwaarden bij de installatie van een nieuwe cv-ketel. Mocht u meer informatie willen over onze garantie- en servicevoorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Voordelen van Warmte Diensten als uw cv-ketel installatie. 

  • Wij bieden vakkundige installatie van uw cv-ketel
  • Onze ervaren monteurs zorgen voor een veilige en betrouwbare installatie
  • Wij werken snel en efficiënt, zodat u snel kunt genieten van een warm en comfortabel huis
  • Flexibele installatiemogelijkheden en snelle service
  • Wij bieden uitgebreide uitleg over de werking en het onderhoud van uw nieuwe cv-ketel
  • Wij werken met hoogwaardige materialen en merken om de kwaliteit van de installatie te waarborgen
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een service- en onderhoudscontract voor periodiek onderhoud en reparaties
  • Transparante en eerlijke prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf
  • Bij Warmte Diensten staan we altijd voor u klaar met professioneel advies en oplossingen op maat
  • Bij eventuele storingen zijn wij snel ter plaatse om het probleem op te lossen en uw cv-ketel weer goed te laten werken.

 

Contact opnemen met Warmtediensten

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor cv onderhoud of het oplossen van een storing? Neem dan contact op met Warmtediensten. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 06 – 82851384 en 023 – 2026344. U bereikt ons per mail op info@warmtediensten.nl. We zijn altijd snel ter plaatse om u te helpen!